Oberoende rådgivning om pension och försäkringar

Höj din pension och undvik onödiga avgifter

Jobbar du som tjänsteman på ett privat företag med kollektivavtal? Här får du råd som får dina pensionspengar att växa.

Få pensionspengarna att växa genom att placera dem rätt

Din ålderspension består av allmän pension, tjänstepension och eventuellt privat pensionssparande. Din arbetsgivare betalar in pengar till din tjänstepension ITP varje månad och du kan själv påverka hur pengarna placeras. Här i PTK Rådgivningstjänst får du oberoende och kostnadsfria råd för hur du bättre placerar pensionspengarna och får dem att växa – till exempel genom att se över och sänka dina avgifter. Några små justeringar i dag kan ge dig många tusenlappar extra i månaden när det är dags att sluta jobba.

Vad är ITP?

ITP är en kollektivavtalad tjänstepension för dig som är privatanställd tjänsteman. Fråga din arbetsgivare om du är osäker på om du har ITP.

Du får personliga och kostnadsfria råd

Råden om hur du bättre placerar ditt pensionskapital är helt personliga. De är framtagna av certifierade rådgivare och utgår från din livssituation – till exempel vilka risker du är beredd att ta. Rådgivningstjänsten är gratis att använda och vår uppgift är enbart att hjälpa dig att göra smartare val för dina pensionsförsäkringar. Vi säljer inga försäkringar och vi får ingen provision, oavsett vad du väljer.

Betalar du för höga avgifter?