Hur vet jag om jag har den senaste versionen av min webbläsare, som jag behöver för att rådgivningstjänsten ska fungera bra, och vad gör jag annars?

Leta reda på verktyg, inställningar eller liknande i din webbläsare och se om det finns ett alternativ som heter Om + webbläsarens namn, till exempel Om Internet Explorer. Välj det alternativet för att se vilken version av webbläsaren du har.

Om du inte har den senaste versionen kan du ladda ner den. Då söker du på internet efter den webbläsare som du använder, eventuellt med tillägget "download" eller "ladda ner". Om den version som finns för nedladdning till exempel heter Internet Explorer 11 och du har Internet Explorer 8 på din dator så kan du ladda ner den senaste versionen istället. Se till att du laddar ner webbläsaren från en säker källa och att du har ett antivirusprogram på din dator. Ta hjälp av en datorkunnig person om du är osäker.

Läs fler frågor och svar

Har du tjänstepensionen ITP?

PTK Rådgivningstjänst ger dig gratis och oberoende råd om pension och försäkring. Bakom rådgivningstjänsten står PTK, som är 26 fackförbund i samverkan. Till startsidan