Tekniska förutsättningar

Här får du reda på vilka tekniska förutsättningar som behövs för att du ska kunna använda PTK Rådgivningstjänst på bästa sätt.

Använd en modern webbläsare

PTK Rådgivningstjänst fungerar bäst i en modern webbläsare, till exempel de senaste versionerna av Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome eller Safari.

Använd en dator eller surfplatta

PTK Rådgivningstjänst fungerar bäst i en dator eller en liggande surfplatta. Om du använder rådgivningstjänsten via din mobiltelefon fungerar det bra att läsa bakgrundsinformationen, och du kan också logga in och starta hämtningen av försäkringsuppgifter. Men själva rådgivningen gör du bäst på en dator eller en platta, eftersom den inte är anpassad för mobiltelefoner.

Tillåt kakor (cookies)

Du måste tillåta kakor som enbart används för att behålla sessionen. I Internet Explorer tillåter du kakor genom att starta webbläsaren och välja Verktyg och Internet-alternativ. Klicka på fliken Sekretess för att tillåta kakor. Läs mer om hantering av kakor på PTK Rådgivningstjänst.

Du behöver en PDF-läsare

För att kunna läsa PDF-filer i datorn, till exempel råd från PTK Rådgivningstjänst, behöver du ha ett PDF-läsarprogram installerat på datorn. Om du saknar programmet kan du hämta Adobe Reader gratis genom att klicka på länken: http://get.adobe.com/se/reader/.